Som Renovables | Som Energia
Solar

Solar

Que entenem per energia solar


L'energia solar és la generada a través de la radiació solar i la fi és la generació d'electricitat a través dels panells fotovoltaics o escalfament d'aigua calenta a través dels panells tèrmics.


Així, el sol, per ser gratuït i inesgotable, es converteix en una immillorable font d'energia, l'explotació, a més, resulta inofensiva per al medi ambient


Que entenem per energia solar


Beneficis


✔︎ És renovable i inesgotable i no contaminant


✔︎ Estalvi important en la factura de la companyia elèctrica


✔︎ Contribució mínima del 60% de l'aigua calenta (ACS)


✔︎ Rendibilitat d'inversió


✔︎ Independència total


BeneficisQue oferim


En Biomassa Gran Penedès (BGP) principalment realitzem 4 tipus d'instal·lacions d'energia solar


Kits Autoconsum fotovoltaics


Un kit d'autoconsum solar no és més que una eina per estalviar en la factura elèctrica, els raigs de sol ens envien la seva energia als mòduls solars fotovoltaics que genera un corrent continu. A partir d'aquí amb un inversor convertim el corrent continu en altern que és la que fem servir a les nostres cases per fer funcionar els electrodomèstics, i que és la que vam comprar habitualment a l'empresa elèctrica.


  • Kits Autoconsum fotovoltaics
  • Kits Autoconsum fotovoltaics

Electrificació habitatges aïllats o rurals


Els kits solars estan formats per diversos elements capaços de generar i emmagatzemar electricitat neta i renovable, tant per a ús industrial com per a residencial. Els panells solars fotovoltaics són capaços de convertir la irradiació solar en electricitat. També necessitarem altres elements com reguladors, inversors i les bateries que són on emmagatzemarem tota l'energia produïda pels panells per a moments que no hi hagi incidència solar.


Electrificació habitatges aïllats o rurals


Kits per Bombament d'aigua


El bombament solar s'usa per extreure aigua de subsòl, mitjançant l'energia solar que produeixen els mòduls fotovoltaics. L'energia produïda va directament a la bomba, sense necessitat de bateries, evitant així costos addicionals. S'utilitza principalment en llocs aïllats per al reg, la ramaderia, les cases aïllades, els espais naturals protegits, etc. Els kits de bombament es dimensionen segons les necessitats o requeriments del particular.


+ INFO


Kits per Bombament d'aigua


Energia solar tèrmica


L'energia solar tèrmica consisteix en l'aprofitament del calor solar mitjançant el ús de col·lectors o panells solars tèrmics. Les aplicacions més esteses d'aquesta tecnologia són l'obtenció d'aigua calenta sanitària (ACS), la calefacció per terra radiant i el preescalfament d'aigua per a processos industrials.


Energia solar tèrmica


Biomassa Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.