Som Renovables | Som Energia
Qui Som Qui Som

Qui Som

Renovables Gran Penedès (RGP) som un equip humà format per professionals especialitzats en la instal•lació i distribució en el camp de les energies renovables, amb una llarga experiència a escala individual de més de 25 anys en el sector de la climatització.


Arran de l'evolució tècnica i de les necessitats del mercat, juntament amb la gran conscienciació mediambiental que ens identifica, ara fa ja 10 anys vam creure convenient enfocar el nostre projecte professional cap al camp de les energies renovables, biomassa, aerotèrmia, geotèrmia, l'energia solar tèrmica i fotovoltaica.


El projecte de Renovables Gran Penedès va néixer amb botiga física el 2014, amb l'objectiu d'apropar a la població el món de les renovables, actualment l'acceptació ha sigut satisfactòria, l'exposició, la web i la quantitat de clients que han confiat en nosaltres, i les instal·lacions de les energies renovables efectuades, ens transmet que l'acceptació i la conscienciació ecològica de la gent cada cop està més arrelada a la societat.


Nosaltres iniciem el cercle amb la nostra exposició o mitjançant visita concertada, on buscarem la millor opció per cobrir les seves necessitats, i a través del nostre equip tècnic, efectuem la instal·lació, oferint el servei tècnic oficial de les marques representades (SAT), tancant el cercle des del principi a fi, oferint una atenció propera al client.


Per això Renovables Gran Penedès està inscrita en el Registre d'Agents de la Seguretat Industrial amb el nombre RASIC-0050076644, això li garanteix una professionalitat i responsabilitat en els treballs efectuats, així com una pòlissa de responsabilitat civil.


També disposem del certificat per a la manipulació d'equips amb de qualsevol càrrega de refrigerants fluorats amb sistemes frigorífics de qualsevol càrrega de refrigerants fluorats amb el número 09/16/52.219.243/ i instal·lacions i reparacions de gas en categoria EG-C.


Complint així el Reial Decret 795/2010, el Reglament (CE) no 842/2006 i el (CE) 303/2008


  • Productes Biomassa
  • Renovables Gran Penedès

Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.