Som Renovables | Som Energia
Nota legal i politica de privacitat

Nota legal i política de privacitat

Segons estableix el RGPD (Reglament (UE) 2016/679), els proporcionem la Informació Detallada de Protecció de Dades que s'exposa a continuació:


Responsable:


Raó Social: Biomassa Gran Penedès

C.I.F.: 52219243C

Adreça: Vilafranca del Penedès

Telèfon: 93 538 67 12

Correu Electrònic: info@renovablesbgp.cat


Finalitat:

L'informem que les Dades de Caràcter Personal recollides, seran incorporats a un Fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals o se sol·liciti la seva supressió per l'interessat.


Legitimació:

Les Dades de Caràcter Personal obtingudes en aquesta Pàgina Web, així com l'oferta de productes i serveis oferts, està basada en el consentiment que se li sol·licita a l'interessat. L'interessat tindrà dret a retirar el seu consentiment a qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada.


Destinataris:

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.


Drets:

Vostè com a interessat directe, té dret a obtenir confirmació sobre si en Alfredo Arias Adame estem tractant dades personals que el concerneixen, o no. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats per la que van ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.


En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, vostè podrà oposar-se al tractament de les seves dades. Alfredo Arias Adame deixarà de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.


En determinades circumstàncies, vostè tindrà dret a rebre les dades personals que li incumbeixin i que ens hagi facilitat, i transmetre'ls o sol·licitar que els hi proporcionem a un tercer sense objecció per la nostra banda (dret a la portabilitat de dades).


En determinades circumstàncies, l'informem que tindrà dret a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l'elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics sobre vostè o l'afecti significativament de manera similar.

Biomassa Gran Pènedes