Som Renovables | Som Energia
Biomassa

Biomassa

Les calderes i estufes de biomassa funcionen amb combustibles basats en deixalles naturals i de les neteges dels boscos promovent d'aquesta manera la conservació i manteniment d'aquest. Els combustibles que s'utilitzen més reconeguts són el pèl·let, la llenya i estelles de fusta i en algunes zones geogràfiques el pinyol d'oliva, closques d'ametlles i avellanes. Les calderes de biomassa són sistemes de calefacció eficients que a més de ser un sistema de calefacció econòmica, produeixen aigua calenta sanitària (ACS), i escalfament de piscines.


Ciclo de la biomasa


Beneficis


✔︎ És una font d'energia inesgotable.


✔︎ Les emissions al medi ambient es redueixen, ja que és una de les formes d'energia més netes que existeixen.


✔︎ Ajuda a disminuir la dependència dels combustibles fòssils, molt més contaminants.


✔︎ L'ús de la biomassa col·labora en la neteja de les muntanyes, de manera que es redueix el risc d'incendis.


✔︎ Té una eficiència energètica superior a les calderes tradicionals com són les de gas i gasoil, pel que suposa un alt estalvi a final de mes.


✔︎ Es tracta d'un sistema que utilitza una alta tecnologia, de manera que els aparells estan perfectament dissenyats i ofereixen les màximes garanties.


Que oferim


En Renovables Gran Penedès (RGP) ens avalen més de 400 instal·lacions d'estufes i calderes de pèl·lets que han portat als nostres clients un gran estalvi econòmic per a la calefacció i l'aigua calenta (ACS) de l'habitatge. Instal·lem tota mena de calderes de biomassa (pèl.lets, llenya, policombustibles) ja sigui de nova instal·lació com a substitució de la caldera tradicional de gasoil o d'una altra variant.


Som instal·ladors especialistes en la instal·lació del circuit hidràulic per al sistema d'emissió de l'habitatge, sigui per radiadors o terra radiant. Instal·lem tota mena d'estufes i termoestufes amb funcionament a policombustibles (pèl.lets, pinyol oliva i closques d'ametlles) i llenya, amb un gran disseny i funcionalitat.


Som distribuïdors i SAT oficial (servei d'atenció tècnica) de les marques que representem. Ecoforest, EOSS, Hergom, RTB i Piazzetta.


Calderes


Disposem de calderes de pè.lets totalment automàtiques aconseguint els millors rendiments del mercat gràcies a la tecnologia que incorporen.


Amb la instal·lació de dipòsits de pellets externs aconseguim despreocupar-nos completament en tota la temporada d'hivern i d'interacumuladors per a l'aigua calenta de l'habitatge (ACS).  • RTB WEB

✔︎ Gamma de potències de calderes de 11kW ,17kW, 20kW,25kW,48kW,78 kW i 100kW


✔︎ Regulació automàtica de l'aire de la combustió, aportació del combustible i regulació de la bomba.


✔︎ Control del dipòsit ACS, inèrcia i sitja.


✔︎ Gestió via Wifi i internet.


✔︎ Control de temperatura i potència.


✔︎ Control de zones fins a 3 temperatures d'impulsió.


✔︎ Impulsió directa a terra radiant


✔︎ Neteja automàtica de l'intercanviador, cistell i compactador de cendres fins a 90 dies


✔︎ Múltiples sistemes de seguretat


Calderes


Caldera 16kW + ACS 150L + Depósito pellets 330 Kg


A causa de la situació actual a nivell mundial amb les matèries primeres, el fabricant es reserva el dret de modificar la tarifa de preus sense avís previ.


+ INFO veure vídeo


+ INFO Calderes EcoForest - catàleg


+ INFO Calderes RTB - catàleg

Estufes


Oferim 3 tipus d'estufes de pèl.lets, d'aire, aire canalitzable i d'aigua, per escalfar l'habitatge. Són pràctiques i fàcils d'usar, amb uns consums dels més baix de mercat i de fet el seu funcionament és totalment automàtic.


✔︎ Disposem d'una àmplia gamma d'estufes segons potència, estètica i disseny.


✔︎ Rang de potències de 6kW fins a 30kW


✔︎ Regulació de l'aire, potència i temperatura


✔︎ Programació horària


✔︎ Connexió via Wifi


✔︎ Policombustible (pèl.lets, closques ametlles, pinyol oliva)


✔︎ Cistell en fosa


✔︎ Múltiples sistemes de seguretat+ Estufes d'aire, són les que produeixen energia per la combustió de la biomassa i és propulsada per un ventilador cap a l'estada a escalfar.


Estufes d'aire+ Estufes d'aire canalitzable, permeten distribuir la calor mitjançant una sèrie de conductes i reixetes instal·lats en l'habitatge, aconseguint escalfar tot l'habitatge.Estufes d'aire canalitzable+ Termoestufes, a diferència de les d'aire tota l'energia produïda es fa arribar l'aigua i és distribuïda amb una instal·lació hidràulica fins a arribar als radiadors distribuïts per l'habitatge. D'aquesta manera aconseguim una calor i un control de la temperatura més homogènia


TermoestufasSi necessita més informació, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i aprofiti les nostres ofertesA causa de la situació actual a nivell mundial amb les matèries primeres, el fabricant es reserva el dret de modificar la tarifa de preus sense avís previ.


Veure catàlegs


+ Estufes Piazzetta


+ Estufes Superior


+ Estufes l'Artistico


+ Catàleg Ecoforest


+ Estufes Jollymec


Biomassa Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.