Som Renovables | Som Energia
Imatges

Instal·lació d'Aerotèrmia amb terra radiant/refrescant

⇠ TORNAR


Instal·lació d'un equip aerotèrmic Ecoforest de 12 Kw amb tecnologia Inverter, modulació de potència del 20% al 100%, mesurador energètic, rendiment en condicions extremes, i ús de propà com a refrigerant per garantir la temperatura de producció i estabilitat de potència inclosa per a les condicions més difícils, temperatura de producció fins a 75°C, connexió Wifi i possibilitat d'hibridació integrada amb fotovoltaica.


S'ha realitzat la instal·lació hidràulica de terra radiant/refrescant per un total de 100 m², aquest tipus d'instal·lació per a una climatització integral, proporciona calefacció a l'hivern i refrescament a l'estiu. D'aquesta manera durant els mesos càlids farem circular aigua al voltant de 16,5°C per la instal·lació, que absorbirà l'excés de calor del local i proporcionarà una sensació de frescor agradable, per l'ACS s'ha instal·lat un dipòsit de 150 litres.


Aquest sistema té control per evitar les condensacions a terra radiant/refrescant quan hi ha excés d'humitat a l'exterior, evitant la rosada.


Aquesta instal·lació podrà ser hibridada en el futur en un sistema fotovoltaic, per fer encara més eficient l'habitatge.


Instal·lació efectuada a Vilanova del Vallès, Vallès Oriental, Barcelona.


Instal·lació d'Aerotèrmia amb terra radiant/refrescantInstal·lació d'Aerotèrmia amb terra radiant/refrescant


Instal·lació d'Aerotèrmia amb terra radiant/refrescant⇠ TORNAR


Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.