Som Renovables | Som Energia
Imatges

Instal·lació Fotovoltaica per Autoconsum de 5 kW

⇠ TORNAR


L'autoconsum fotovoltaic consisteix, bàsicament, en la producció d'electricitat per al consum propi a través de panells solars fotovoltaics, les instal·lacions connectades a xarxa estan dissenyades per cobrir una part del consum elèctric i reduir en la mesura que sigui possible l'import per energia, consumeixes directament l'energia que produeix la teva instal·lació d'autoconsum elèctric i l'energia que no consumeixis l'aboques directament a la xarxa, i en el cas de necessitar més energia de la que produeix la teva instal·lació, l'agafaries també de la xarxa. Amb aquesta modalitat pots estalviar fins a un 50% a les factures de la llum.


En aquest habitatge han apostat per aquest sistema, instal·lació d'11 panells amb inversor de 5 kW, per generar 4,3 kW/h, i enviar tot el consum diari en hores d'incidència solar cap a l'habitatge, cobrint la major part del consum dels aires condicionat a l'estiu.

Instal·lació efectuada a Olivella, Garraf, Barcelona


Instal·lació Fotovoltaica per Autoconsum de 5 kW


Instal·lació Fotovoltaica per Autoconsum de 5 kW


Instal·lació Fotovoltaica per Autoconsum de 5 kW⇠ TORNAR


Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.