Som Renovables | Som Energia
Imatges

Instal·lació Fotovoltaica d'Autoconsum de 4 kW

⇠ TORNAR


L'autoconsum fotovoltaic consisteix, bàsicament, en la producció d'electricitat per al consum propi a través de panells solars fotovoltaics, les instal·lacions connectades a la xarxa estan dissenyades per cobrir una part del consum elèctric i reduir tant com sigui possible la importació d'energia , consumeix directament l'energia que li produeix instal·lació d'autoconsum elèctric i l'energia que no consumeix les aboques directament al vermell, i en el cas d'energia necessària que produeix instal·lació, les agafaries també de la vermella. Amb aquesta modalitat pot estalviar fins a un 50% a les factures de la llum.


En aquest habitatge s'ha instal·lat aquest sistema, instal·lació de 8 panells amb inversor de 4 kW, per generar 3.6 kW/h, i enviar-ne tot el consum diari en hores d'incidència solar cap a l'habitatge, cobrint la major part del consum dels aires condicionats a l'estiu.


Instal·lació efectuada a Vilafranca del Penedès, Alt Penedès, Barcelona


Instal·lació Fotovoltaica d'Autoconsum de 4 kW


Instal·lació Fotovoltaica d'Autoconsum de 4 kW


Instal·lació Fotovoltaica d'Autoconsum de 4 kW⇠ TORNAR


Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.