Som Renovables | Som Energia
Imatges

Instal·lació Fotovoltaica d'Autoconsum amb bateria de Liti

⇠ TORNAR


Instal·lació fotovoltaica formada per 12 panells amb un total de 6 kW amb un Inversor d'Híbrid de 5 kW i amb bateria de Liti amb capacitat 5 kW.


Aquesta instal·lació solar es caracteritza per incorporar un inversor híbrid de connexió a xarxa capaç de funcionar amb bateries o sense, en aquest cas té una bateria de 5 kW que subministra durant la nit la gran part de l'alimentació necessària per al funcionament de l'habitatge, la quantitat de bateries pot ser ampliable, sense cap modificació de la instal·lació fotovoltaica.


Aquest tipus d'instal·lació són aptes per treballar en habitatges que estiguin connectats a la xarxa elèctrica i durant les hores diürnes es faci ús de la producció dels panells solars i durant les hores nocturnes o en condicions climatològiques adverses s'alimentin dels consums a través de la xarxa elèctrica o de les bateries.


Tota l'energia que capti els panells fotovoltaics i no es consumeixi, anirà a la xarxa pública elèctrica per ser compensada sempre que el client esculli aquesta modalitat amb la companyia subministradora.


Instal·lació efectuada a Sant Jaume dels Domenys, Baix Penedès, Tarragona


Instal·lació Fotovoltaica d'Autoconsum amb bateria de Liti


Instal·lació Fotovoltaica d'Autoconsum amb bateria de Liti⇠ TORNAR


Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.