Som Renovables | Som Energia
Imatges

Instal.lació aerotèrmia en substitució caldera de gas

⇠ TORNAR


Instal·lació d'un equip de Aerotèrmia de 1 a 9 Kw del fabricant Ecoforest, s'ha connectat el sistema existent hidràulic de calefacció en aquest cas radiadors d'alumini convencionals (els de tota la vida) i s'ha connectat un dipòsit de 200 Litres d'aigua per a ACS.


S'ha susbstituit una antiga caldera de Gas Natural per un sistemna d'aerotermia eficient, silencios i gens contaminant, certificat de fabrica en A +++ com a font d'energia renovable a diferencia del Gas Natural que es una font subjecta a fluctuació del preu del combusltible.


L'aerotèrmia també és més eficient que les calderes de gas natural, ja que pot produir fins a quatre vegades més energia que l'energia elèctrica que consumeix, cosa que la converteix en una opció més econòmica i ecològica a llarg termini.


Instal.lació efectuada a Sant Pere de Ribes, Garraf, Barcelona.


Instal.lació aerotèrmia en substitució caldera de gas


Instal.lació aerotèrmia en substitució caldera de gas⇠ TORNAR


Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.