Som Renovables | Som Energia
Imatges

Instal.lació Aerotèrmia amb terra radiant/refrescant

⇠ TORNAR


Instal·lació d'un aerotèrmic Ecoforest 3 a 12 Kw amb Gas R-290,tecnologia Inverter, modulació de potència del 20% al 100%, mesurador energètic, rendiment en condicions extremes, i ús de propà com a refrigerant per garantir la temperatura de producció i estabilitat de potència inclosa per a les condicions més difícils, temperatura de producció fins a 75 ºC, connexió Wifi i possibilitat d'hibridació integrada amb fotovoltaica.


S'ha fet instal.lació hidràulica de terra radiant/refrescant per un total de 80 m2, aquest tipus d'instal·lació per a una climatització integral, proporciona calefacció a l'hivern i refrescament a l'estiu. D'aquesta manera durant els mesos càlids farem circular aigua al voltant de 16,5ºC per la instal·lació, que absorbirà l'excés de calor del local i proporcionarà una agradable sensació de frescor, per l'ACS s'ha instal.lat un dipòsit de 200 litres.


Aquesta sistema te control per evitar les condensacions al terra radiant/refrescant quan hi ha excès d'humitat en l'exterior, evitan la rosada.


Aquesta instal.lació esta conectada en un sistema fotovoltaic propi del client, combinar aerotèrmia i fotovoltaica d‟autoconsum és una solució molt eficaç ja que es poden cobrir les necessitats tèrmiques d'un habitatge amb electricitat generada per panells solars.


Per cada kW/h d'electricitat generat per la instal·lació de panells solars, el sistema de calefacció és capaç de produir 4 kW/h de calor.


Instal.lació efectuada a Sant Pere Molanta, Alt Penedès, Barcelona


Instal.lació Aerotèrmia amb terra radiant/refrescant


Instal.lació Aerotèrmia amb terra radiant/refrescant


Instal.lació Aerotèrmia amb terra radiant/refrescant


Instal.lació Aerotèrmia amb terra radiant/refrescant


Instal.lació Aerotèrmia amb terra radiant/refrescant⇠ TORNAR


Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.