Som Renovables | Som Energia
Imatges

Instal.lació Aerotèrmia amb radiadors

⇠ TORNAR


Instal·lació d'un equip de Aerotèrmia de 3 a 12 Kw del fabricant Ecoforest, s'ha connectat el sistema existent hidràulic de calefacció de l'habitatge, format per 90 elements convencionals d'alumini (de tota la vida) de 60 cm i dos tovallolers de 1.50 d'alçada i s'ha connectat un dipòsit de 200 Litres d'aigua per a ACS, gestio de l'equip per Wifi.


S'ha susbstituit una antiga caldera da gas-oil per un sistemna d'aerotermia eficient, silencios i gens contaminant, certificat de fabrica en A +++ com a font d'energia renovable a diferencia del gas-oil que es una font molt contaminant i subjecta a fluctuació del preu del combusltible.


Aquesta instal.lació esta conectada en un sistema fotovoltaic propi del client, combinar aerotèrmia i fotovoltaica d‟autoconsum és una solució molt eficaç ja que es poden cobrir les necessitats tèrmiques d'un habitatge amb electricitat generada per panells solars.


Per cada kW/h d'electricitat generat per la instal·lació de panells solars, el sistema de calefacció és capaç de produir 4 kW/h de calor.


Instal.lació efectuada a Gelida, Alt Penedès, Barcelona.


Instal.lació Aerotèrmia amb radiadors


Instal.lació Aerotèrmia amb radiadors⇠ TORNAR


Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.