Som Renovables | Som Energia
Imatges

Estufa de pèl·let PIAZZETTA model P120T

⇠ TORNAR


Instal.lació en un habitatge en reformes d'un estufa de pèl·let PIAZZETTA model P120T amb revestiment d'acer, tapa superior de majòlica. Potència de 8,5 kW, disponible en color blanc, vermell i negre. Comandaments simplificats amb panell digital. Disponibilitat de la funció Natural Mode per escalfar també per convecció natural. Multifuoco® canalitzable fins a 8 metres de distància, Funció Eco / Energy Saving. Funció activable per optimitzar els consums, per al màxim estalvi, Mòdul WiFi - Bluetooth per a App MYPIAZZETTA, Aspirador de cendres.


En tots els models PIAZZETTA hi ha la possibilitat de canalitzar l'aire, en aquest cas el client ens demana escalfar les habitació que esta en el pis superior, així escalfem dos ambients eficientment, a part del menjador on està situada la màquina.


Instal·lació efectuada a Sant Sadurní d'Anoia, Alt Penedès, Barcelona


Estufa de pèl·let PIAZZETTA model P120T


Estufa de pèl·let PIAZZETTA model P120T⇠ TORNAR


Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.