Som Renovables | Som Energia
Imatges

Aerotèrmia 3-12 Pro amb terra radiant / ACS 200 Litres i Hibridada amb Fotovoltaica

⇠ TORNAR


Instal·lació d'un equip aerotèrmic Ecoforest 3 a 12Kw amb Gas R-290, tecnologia Inverter, modulació de potència del 20% al 100%, mesurador energètic, rendiment en condicions extremes, i ús de propà com a refrigerant per garantir la temperatura de producció i estabilitat de potència inclosa per a les condicions més difícils, temperatura de producció fins a 75 ºC, connexió Wifi i possibilitat d'hibridació integrada amb fotovoltaica.


Substitució d'una Caldera de Gas Natural com es pot observar a la primera fotografia, per un equip aerotèrmic amb ACS 200 litres, connectat al sistema actual del terra radiant, passant de només una opció d'escalfar a l'hivern a poder refrescar la casa a l'estiu, ja que el terra radiant emet el fred passivament, donant sensació de frescor i no de gelor.


A més, aquest client disposava d'un sistema fotovoltaic, i s'ha hibridat el sistema, cosa que permet reduir el consum elèctric, alhora que optimitza el funcionament de l'Aerotèrmia.


La clau és transformar els excedents fotovoltaics en energia tèrmica, l'acumulació dels quals és molt més senzilla i econòmica, ja que només cal disposar d'un dipòsit d'inèrcia i ACS.


Quan estem en una situació d'excedent fotovoltaic, la bomba de calor arrenca i modula augmentant-ne la potència fins a augmentar la temperatura de l'ACS i el dipòsit d'inèrcia. D'aquesta manera en arribar a la nit, la calefacció treballarà de forma gratuïta durant unes hores per l'energia emmagatzemada durant el dia per fer treballar el terra radiant o radiadors.


Instal.lació efectuada Sant Andreu de la Barca, Baix Llobregat, Barcelona


Aerotèrmia 3-12 Pro amb terra radiant / ACS 200 Litres i Hibridada amb Fotovoltaica


Aerotèrmia 3-12 Pro amb terra radiant / ACS 200 Litres i Hibridada amb Fotovoltaica⇠ TORNAR


Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.