Som Renovables | Som Energia
Imatges

Aerotèrmia 3-12 Pro amb Radiadors d'alumini i ACS

⇠ TORNAR


Instal·lació d'un equip aerotèrmic Ecoforest 3 a 12Kw amb Gas R-290, tecnologia Inverter, modulació de potència del 20% al 100%, mesurador energètic, rendiment en condicions extremes, i ús de propà com a refrigerant per garantir la temperatura de producció i estabilitat de potència inclosa per a les condicions més difícils, temperatura de producció fins a 75 ºC, connexió Wifi i possibilitat d'hibridació integrada amb fotovoltaica.


Instal·lació Integral de calefacció en l’ habitatge ja construït, amb instal·lació de 12 radiadors d'alumini i 107 elements en sistema Bitubo amb coure, s'ha afegit un dipòsit d'ACS de 200 litres, s'ha ubicat tot l'equip en un espai reduït com es aprecia a la fotografia a la zona exterior, on es farà un tancament dalumini per protegir lequip. És un equip compacte i eficient alhora.


Instal·lació efectuada a Sant Pere de Ribes, Garraf, Barcelona


Aerotèrmia 3-12 Pro amb Radiadors d'alumini i ACS


Aerotèrmia 3-12 Pro amb Radiadors d'alumini i ACS


Aerotèrmia 3-12 Pro amb Radiadors d'alumini i ACS⇠ TORNAR


Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.