Som Renovables | Som Energia
Imatges

Instal·lació molt interessant dut a terme pel nostre equip tècnic

⇠ TORNAR


Instal·lació molt interessant dut a terme pel nostre equip tècnic de Renovables Gran Penedès, es tracta d'un habitatge que estava abandonat, les propietàries van decidir reformar-la, un de les principals característiques d'aquest habitatge és que no estava connectat a la xarxa elèctrica. Per poder subministrar electricitat a tot l'habitatge s'ha fet una instal·lació de panells fotovoltaics connectats a una sèrie de bateries que emmagatzemaran aquesta energia per proveir a l'habitatge en els moments que no hi ha sol.


A més, han triat per a la calefacció de l'habitatge una caldera de pèl·lets de 20 kW, aquest tipus de caldera és capaç d'escalfar tot l'habitatge i l'aigua calenta sanitària d'una forma ecològica i sense un gran consum d'energia elèctrica ja que la major part de l'energia per escalfar l'habitatge procedeix de la combustió dels pellets.


Instal·lada a Gelida, Alt Penedès, Barcelona


Instal·lació molt interessant dut a terme pel nostre equip tècnic⇠ TORNAR


Renovables Gran Pènedes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.